We do not remember days, we remember moments

– Cesare Pavese

BRENDS EVENTS

Een evenement is een ervaring, een belevenis. En wij creëren evenementen vanuit branding, zodat ieder evenement een op zichzelf staand gevoel en sfeer oproept. Dit uiteraard in lijn met onze ­doelstellingen in de vorm van totaalcampagnes. Hoe wij dat doen? Door het ontwikkelen van creatieve, innovatieve en interactieve concepten. Alleen zo haal je alles eruit wat erin zit. Dit passen we toe op zowel onze eigen evenementen, als op de evenementen in opdracht.

EVENTS

KardingeRun

De KardingeRun is…
de obstacle/mudrun van Noord Nederland voor echte bikkels

De start vindt plaats in de 400 meter hal van Sportcentrum Kardinge. Vanuit daar zijn routes uitgestippeld door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours. Verder is de ouder-kindloop onderdeel van het evenement. Hieraan kunnen ouders (of een andere volwassene) met hun kind(eren) deelnemen!

Meer informatie is te vinden op www.kardingerun.nl

De Groene 4 Mijl

DE GROENE 4 MIJL IS..
de unieke winterloop in Noord-Nederland 

In januari verzamelen vele bikkels zich bij het ontmoetingspunt De Onlanderij van Natuurmonumenten,  aan de Madijk 1* in Eelderwolde, bij Groningen. Vanuit daar ligt er een prachtige 4 mijl route in het natuurgebied de Onlanden. Tijdens de groene 4 mijl loop je zowel on- als off road. En voor iedere deelnemer een warme traktatie na: laat die winter maar komen.

Meer informatie is te vinden op www.degroene4mijl.nl 

Business Exposure

Business Exposure is…
het netwerk voor ondernemend en zakelijk Noord-Nederland.

Business Exposure is het netwerk dat deelnemers met elkaar in contact brengt, om business in de regio sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een leuke, duurzame en verantwoorde maatschappij. Om dat te realiseren is kennisdeling een belangrijk onderdeel. Op verschillende locaties in Noord-Nederland nodigen wij bekende sprekers uit om deelnemers mee te nemen in hun verhaal en daarbij een koppeling te maken naar het ondernemerschap. Zo verwelkomden wij o.a. scheidsrechter Bjorn Kuipers over het thema Innovatief Leiderschap in Paterswolde en Professor Erik Scherder in Fluitenberg over het thema Vitaliteit op de Werkvloer. Daarnaast organiseren wij om de maand informele activiteiten exclusief voor pakkethouders, zoals een culinaire wandeling of een tocht over de Waddenzee.

DSC_0828

Meer informatie is te vinden op www.businessexposure.nl 

Evenementen In Opdracht

Naast de organisatie van onze eigen events, houden wij ons ook graag bezig met evenementen in opdracht! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwsjaarsborrel, een bedrijfsfeestje of sportevenement. Wij zijn zowel in staat om u op diverse onderdelen te ondersteunen, als het gehele traject van A-Z uit handen te nemen en u op alle fronten te ontzorgen!

DSC_0332

TEAM

Nelleke Dijkema

Nelleke Dijkema

OWNER / EVENT CREATOR
Raimond Walthaus

Raimond Walthaus

EVENT SUPPORT
CREATIVE & SMART?

CREATIVE & SMART?

CONTACT US!

CONTACT

Mail ons